Kapaklı Gazetesi - Çorlu’da 19 yaşındaki bir genç, kaçarak evlendiği eşinin amcası tarafından sokak ortasında vurularak öldürüldü.

Korkunç olay, Çorlu’da Omurtak Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde eşi Melisa K. ve bebek arabasındaki bebeği ile yürüyen Alperen K., bir iş yerinin önüne geldiği sırada eşinin amcası olduğu kaydedilen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yere yığılan Alperen K., olay yerinde yaşamını yitirdi. Açılan ateş sırasında yoldan geçen 2 kişi de seken kurşunlardan hafif şekilde yaralandı.

SALDIRGAN KISA SÜREDE YAKALANDI

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri cinayeti işleyen Durmuş S.'yi adlı şüpheliyi olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu da olay yerine gelerek konu hakkında bilgiler aldı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları çalışmaların ardından Alperen K.’nın cansız bedeni incelenmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor