Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tarım Sokak’da aracına bindiği esnada kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğrayan Şamil Acar, hayatını kaybetti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, olayı gerçekleştiren şahıslar hızla olay yerinden uzaklaştı. En müthiş Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, olayı gerçekleştiren şahıslar hızla olay yerinden uzaklaştı. Başına ve vücuduna aldığı kurşunlarla ağır yaralanan Şamil Açar, hayatını kaybetti. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının yaptığı ilk incelemenin ardından Açar’ın naşı Çerkezköy Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı.

KARDEŞİ CİNAYETE KARIŞMIŞTI

Olayla ilgili polisin yürüttüğü soruşturmada cinayete ilişkin ayrıntılar ortaya çıktı. Saldırıda hayatını kaybeden Şamil Açar’ın kardeşi Emrah Açar, 2018 Eylül ayında Namık Kemal Bulvarı’nda bir eğlence mekanında tartıştığı Erkan Acar ve Sedat Akçıl’a kurşun yağdırmıştı. Olayda Erkan Acar kalbine isabet ettiği kurşunla hayatını kaybederken, vücuduna dört kurşun isabet eden Sedat Akçıl ise ağır yaralanmıştı. Hakkında 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Emrah Açar ise polis tarafından yakalanmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

KAN DAVASI OLMA İHTİMALİ YÜKSEK

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Açar’ın kardeşinin işlediği cinayet nedeniyle kan davasına kurban gittiği değerlendiriliyor.