Kapaklı Gazetesi - Cumhuriyet Mahallesi Faruk Ilgaz Caddesi Ertürk Sokak’ta arkadaşları ile birlikte parkta oynayan 13 yaşında Pelinsu Sağdıç, ayağına bank cıvatasının batması sonucu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, parkta bulunan oturaklar bir süre önce Kapaklı Belediyesi ekiplerince kaldırıldı. Ancak oturakları bulundukları yere sabitlemek için kullanılan cıvatalar yere sabit şekilde bırakıldı. Arkadaşları ile oynarken yerdeki cıvatayı fark etmeyen Pelinsu Sağdıç, cıvatanın ayağına batması sonucu yaralandı.

''BAŞKASININ ÇOCUĞUNUN BAŞINA GELMESİN''

Olayın ardından Sağdıç ailesi, çocuklarını Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürdü. Buradaki tedavisinin ardından evine getirilen kızlarının 2 gündür dışarı çıkamadığını belirten baba Bayram Sağdıç, Kapaklı Belediyesi ekiplerine konuyla ilgili şikayette bulunduklarını söyledi. Cıvataların şikayetlere rağmen parkta durduğunu ifade eden Sağdıç, ‘'2 gün önce evimizin önündeki parkta kızım oynarken ayağına cıvata battığını söylediler. Önce Kapaklı Devlet Hastanesi'ne kaldırdık oradan da Çerkezköy'e yönlendirdiler. Çocuğum 2 gündür yürüyemiyor. Sabah belediyeye WhatsApp'tan yazdım, işten geldim cıvatalar aynı şekilde duruyor. İnşallah en kısa sürede kaldırılır da başkasının çocuklarının başına da gelmez.'' dedi.