Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde kız yeğeni R.C.’ye (14), cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle aranan evli ve 2 çocuk babası T.K. (42), ayçiçeği tarlasında saklanırken yakalandı.

Olay, 25 Haziran günü Malkara ilçesinin Temdezli Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, R.C. isimli kız çocuğu annesi ile birlikte dayısı T.K.’yı ziyarete geldi. Anne bir süre kaldıktan sonra, kızı R.C.’yi kaz çiftliğinde dayısının yanında bırakarak evine döndü. Yaklaşık 1 hafta boyunca yeğeni R.C. ile birlikte kalan dayı T.K.’nın, öz yeğenine cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

Olay, R.C.’nin olanları eve dönünce annesine anlatması ile ortaya çıktı. Kızının ifadeleri üzerine jandarmaya giden anne, kardeşi T.K.’dan şikayetçi oldu. Hayrabolu İlçe Jandarma Komutanlığı, pedagog ve avukat eşliğinde R.C.’nin ifadesine başvurdu. R.C. ifadesinde, dayısı T.K.’nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı.

26 GÜN BOYUNCA ARANDI

Kızın ifadeleri üzerine çiftliğe giden jandarma ekipleri, T.K.’yı bulamadı. 2 çocuğu ve eşini bırakan şüphelinin kaçtığı belirlendi. Jandarmanın her yerde aradığı T.K., 26 gün sonra, kırsal alanda ayçiçeği tarlasında saklanırken yakaladı.

İlçe Jandarma Komutanlığı’nda soruşturması tamamlanan T.K., adliyeye sevk edildi.