Kapaklı’da 2 erkek çocuğuna cinsel istismar uyguladığı suçlaması ile yakalanarak cezaevine gönderilen zanlının dükkanına, kimliği belirsiz kişilerce saldırı gerçekleşti.

Bir süre önce Atatürk Mahallesi’nde esnaflık yapan N.K., yaşları 8 ila 9 olan 2 erkek çocuğuna cinsel istismar uyguladığı suçlaması ile yakalanarak cezaevine gönderildi. Kapaklı’da derin yankı bulan olayın ardından 4 Aralık Salı sabahı saat 4:30 sularında kimliği belirsiz kişilerce N.K.’nın dükkanına taşlı saldırı gerçekleştirildi.

TEHDİT MESAJI BIRAKTILAR

Görgü tanıklarının iddialarına göre beyaz bir jip kullandıkları öğrenilen saldırganların, önce taş fırlatarak dükkanın camlarını kırdıkları; ardından ise kapıya tehdit mesajı bıraktıkları öne sürüldü. Saldırganların bıraktığı iddia edilen mesajda ise ‘Reis ile Diyarbakırlının Selamı Var’ ifadeleri yer aldı. 

SALDIRININ NEDENİ NE?

Gerçekleşen saldırının ve tehdit mesajının sebebi ise henüz bilinmiyor. Yine çevredekilerin iddialarına göre N.K.’nın bir süre önce borçlandığı ve borcunu ödeyemeden cezaevine girdiği öğrenildi. Ayrıca çocuklara taciz suçlaması ile cezaevine giren N.K.’nın dükkanına böyle bir saldırı gerçekleşmesi; akıllardasoru işareti bıraktı. 

Emniyet ekiplerinin olayla ilgili yürüttüğü soruşturma sürüyor.