Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikada sobayı tinerle tutuşturmak isterken, bir anda alevler içinde kalan Erhan Cumart, 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde (ÇOSB) bulunan bir fabrikada sobayı tinerle yakmaya çalışırken bir anda alevler içinde kalan 65 yaşındaki Erhan Cumart, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay nasıl gelişti?

Çerkezköy'de mutfak malzemeleri üreten fabrikada sobayı tinerle yakmak isteyen Erhan Cumart, bir anda alevler içinde kaldı. Cumart'ın alevler içinde kaldığını gören fabrika çalışanları, su ve yangın söndürme tüpleriyle Cumart'ı söndürmeye çalıştı.

Alevler içinde yerde kalan Cumart, 112 acil sağlık ekiplerince Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan ve vücudunda 2. derece yanık oluşan Cumart, İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada tedavisi süren Cumart, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

6 çocuk babası Cumart, bugün öğle namazını müteakip Mevlana Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kapaklı Şehir Mezarlığı'na defnedilecek.