Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 3 kişi gözaltına alınırken, 4 zanlıya da uyuşturucu madde kullanmaktan adli işlem yapıldı. 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticaretine karşı yürüttüğü operasyonlara bir yenisini ekledi. Çorlu Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ile ortak bir çalışma yürüten emniyet ekipleri; Çerkezköy, Çorlu ve Süleymanpaşa’da operasyon düzenledi. Operasyonlar neticesinde 177,5 gr bonzai, 0,45 gr eroin, 33 adet uyuşturucu hap, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 125 TL para ve 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Emniyet ekiplerinin konuyla ilgili çalışmaları neticesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddia edilen T.K., B.Ö. ve U.A. isimli 3 şahıs gözaltına alındı. Uyuşturucu kullandığı iddia edilen K.O., M.Ç., E.K. ve B.K. isimli kişiler hakkında ise adli işlem yapıldı.