Mithatpaşa Caddesi'nde yaşanan kazada, yolcu minibüsü ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi hafif yaralandı.

Sık sık kazaların yaşandığı Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi’nde 3 saat içerisinde iki kaza meydana geldi. İlk kaza, 1 Mayıs 2018 Salı günü saat 14:30 sularında meydana geldi. Hafif ticari araç, karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı bir kadına çarptı. Yaralanan yaşlı kadın hastaneye kaldırılırken, İkinci kaza ise 17:30 sularında meydana geldi. Mithatpaşa Caddesi’nden Turgut Özal Caddesi’ne dönmek isteyen Osman C. yönetimindeki 59 M 7214 plakalı yolcu minibüsü, 22 BE 220 plakalı motosiklete çarptı.

UCUZ ATLATTI

Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü Yasin N. Hafif şekilde yaralandı. Kazayı fark eden vatandaşlar 112 Acil Servis ve Emniyet ekiplerine haber verirken, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Yasin N.’yi Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kazayı ufak sıyrıklarla atlatan Yasin N.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

1 HAFTA ÖNCE DE AYNI KAZA OLMUŞTU

Aynı kaza yerinde 23 Nisan 2018 Pazartesi günü de bir araç ile motosiklet çarpışmıştı. Kazanın ardından duruma tepki gösteren vatandaşlar, bölgenin motosiklet sürücüleri için riskli bir alan olduğunu belirterek yetkilileri göreve çağırdı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.