Edinilen bilgilere göre Filiz K.(24) isimli genç kadın, birlikte çalıştığı iş arkadaşı Mehmet S.(26)’ye bir süredir ilgi duyuyordu. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen genç kadın, aşkına karşılık bulamadığı Mehmet S. ile 5 Ocak Cumartesi günü akşam saatlerinde mesai bitiminde konuşmak istedi. Konuşma kısa sürede tartışmaya dönerken Filiz K. yanında taşıdığı tabanca ile Mehmet S.’ye iki el ateş etti.

İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Mehmet S. ağır yaralanırken, sinir krizi geçiren Filiz K. ise tabancayı kafasına dayayarak intihar etmek istedi. Görgü tanıdıklarının ihbarı üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri, intihar etmek isteyen genç kadını ikna etmeye çalıştı. Bu sırada olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ise yerde ağır yaralı yatan Mehmet S.’ye ilk yardım müdahalesi gerçekleştirmeye çalıştı. Polisin uzun süren çalışmaları üzerine ikna olarak intihardan vazgeçen genç kadın yakalanarak gözaltına alındı.

GÖZALTINA ALINDI

Ağır yaralı olarak ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet S., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Mehmet S.’nin cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Sokak ortasında yaşanan cinayetin ardından gözaltına alınan Filiz K., Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Gazi Polis Merkezi’ndeki ifadesinin ardından savcılığa teslim edildi.