Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü  ekipleri geçtiğimiz haftalarda 3 ilde bazı masaj salonu sahiplerinin kamu görevlilerine rüşvet verdikleri iddiaları üzerine soruşturma başlattı. Soruşturma ile ilgili Tekirdağ, Muğla ve Kırklareli'nde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 4 salon sahibi gözaltına alındı.

1 EMNİYET AMİRİ 2 POLİS GÖZALTINA ALINDI

Soruşturmayı derinleştiren Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, operasyonun ikinci aşamasını ise rüşvet alan kamu görevlilerine yönelik gerçekleştirdi. Operasyon neticesinde Tekirdağ'da görevli emniyet amiri E.Ö. ile polis memurları M.C. ve M.B., sahiplerinden rüşvet aldıkları suçlamasıyla gözaltına alındı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Şüpheli 3 polis ile 4 masaj salonu sahibi Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden emniyet amiri E.Ö. ile polis memurları M.C. ve M.B. nöbetçi mahkemece tutuklanırken, masaj salonu sahipleri adli kontrol şartı getirilerek, serbest bırakıldı.