Büyükyoncalıspor kulüp binasına giren kimliği belirsiz hırsızlar, binayı altüst ederek para veya değerli eşya aradı. Sabah kulübe gelince soyguna uğradığını farkeden Büyükyoncalıspor Kulüp Başkanı Yalçın Özçevik, sert bir dille duruma tepki gösterdi.

FUTBOL TOPLARINA KADAR ÇALDILAR

Edinilen bilgilere göre; malzeme odasına ve toplantı salonuna giren hırsızlar, futbolcuların lisanslarının bulunduğu dolabı kırdı. Bununla da yetinmeyen gözüdönmüş soyguncular, forma, şort, idman araçlarını ve futbol topları gibi araç gereçleri de çaldı.

‘’YAZIKTIR GÜNAHTIR’’

Olayı sosyal medya hesabında duyuran Büyükyoncalıspor Kulüp Başkanı Yalçın Özçevik, şu ifadeleri kullandı; “Zor şartlarda bu çocuklara spor yaptırmaya çalışıyoruz siz gelip kulübü soyuyorsunuz ve toplarına kadar her şeyi çalıyorsunuz. İşte sizin gibi karaktersiz, vatanına milletine faydası olmayan Allah korkusu olmayan insanlar olmasın diye bizler mücadele veriyoruz. Sizleri Allaha havale ediyorum. Yetkililere bir an önce Büyükyoncalı karakol işini halletmelerini gerektiğini hatırlatıyorum. Artık yeter herkesin malı çalınıyor, yılardır ve giden gidiyor. Yazıktır günahtır.”