Atatürk Mahallesi'nde meydana gelen olayda 8 katlı binanın 6'ıncı katına çıkarak intihar girişiminde bulunan Yağmur N. Y. (15) isimli genç kızı, babası Kasım Y. intihardan vazgeçirdi.

Olay, Kapaklı Atatürk Mahallesi Müjde sokakta bulunan inşaat halindeki 8 katlı apartmanda meydana geldi. Anne ve babasının ayrı olduğu ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Yağmur N. Y. isimli genç kız 8 katlı binanın altıncı aktında bulunan boş dairenin penceresine çıkarak intihar girişiminde bulundu. Çevredekilerin olayı görerek emniyet ve 112 acil ekiplerine haber vermesinin ardından olay yerine gelen emniyet ekipleri ve itfaiye ekipleri olay yerinde önlem aldı. Genç kızın atlama ihtimaline karşı itfaiye ekiplerince bina önüne hava yastığı açılırken, binanın 6. katına çıkan emniyet ekipleri genç kızı intihardan vazgeçirmeye çalıştı. Emniyet ekiplerinin uzun süren ikna çabaalrı sonuç vermezken olay yerine genç kızın anne ve babası da geldi. Uzun süren çabalar sonucunda genç kızın yanına giden baba Kasım Y. kızını ikna ederek intihardan vazgeçirdi.

Yağmur N.Y.'nin 1 yıl önce de benzer şekilde intihar girişiminde bulunduğu polisin ikna çabaları sonucu intihar etmekten vazgeçtiği öğrenilirken, 112 acil servisi ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan genç kız, daha sonra ambülansla hastaneye sevk edildi.

Olay yerine gelen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Güven, yetkililerden bilgi aldı ve aileye geçmiş olsun dileklerini iletti.