Kapaklı Gazetesi - Kapaklı'da şizofreni hastası olduğu öğrenilen bir zanlı, yanında taşıdığı bıçak ile karakolda bir polis memurunu yaraladı.

Olay, Kapaklı İlçe Karakolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gürhan T. isimli bir şahıs akşam saatlerinde Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek yaşadığı bir olay yüzünden yardım istedi. O esnada polisin telsizini alıp yere fırlatan zanlı, emniyetin içinde arbede yaşanmasına neden oldu. Kendisini karakoldan çıkarmaya çalışan polis memuru Çetin Ç.’yi bıçaklayan Gürhan T., gözaltına alındı. 

Göğsünden aldığı bıçak darbesi ile yaralanan memur Çetin Ç., ambulansla ilk olarak Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan polis memuru Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek acilen ameliyata alındı. Yaşanan üzücü olayı haber alan Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu ve talihsiz memurun meslektaşları hastaneye akın etti.

Memuru yaralayan Gürhan T.’nin ise şizofreni hastası olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan Gürhan T.’nin emniyetteki işlemleri sürüyor.