Kapaklı’da “Zıpkın-7” operasyonu: 13 gözaltı Kapaklı’da “Zıpkın-7” operasyonu: 13 gözaltı

Kapaklı Gazetesi - Kapaklı İnönü Mahallesi’nde meydana gelen olayda, sabah saatlerinde çocuklar arasında başlayan kavga, ailelerin de olaya müdahil olmasıyla büyüdü. Taş, sopa ve sandalyelerin havada uçuştuğu kavgada 10 kişi yaralandı. Olaya karıştığı tespit edilen M.A., N.A., C.A., M.B., C.A., B.A., M.E., Ç.E., E.E., ve E.Y. isimli 10 kişi de gözaltına alındı.

ÇOCUKLAR ARASINDA ÇIKAN KAVGAYA AİLELER DAHİL OLDU

Olay, Salı günü 21.00 sıralarında İnönü Mahallesi Gazi Osman Paşa Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde çocukların arasında başlayan kavga, ailelerinde kavgaya dahil olmasıyla büyüdü. Olayın ardından karakolluk olan iki taraf, araya aile büyüklerinin girmesiyle barışarak karakoldan ayrıldı.

10 KİŞİ YARALANDI

Akşam saatlerinde ise İnönü Mahallesi Gazi Osman Paşa Caddesi’nde iki aile arasında tekrar kavga çıktı. Çok sayıda kişinin karıştığı kavgada bu kez taş, sopa ve sandalyeler havada uçuştu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi.  Her iki tarafı ayırmakta güçlük çeken emniyet ekipleri, havaya ateş ederek ve biber gazı kullanarak kalabalığı dağıtmaya çalıştı.

Olay yerine destek amaçlı Çerkezköy’den polis ekipleri ve Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri geldi. Uzun uğraşlar sonucu kavga yatıştırılırken, olayda yaralanan 10 kişi ambulanslarla bölgedeki hastanelere sevk edildi.

Olay sonrası caddenin bir bölümünü trafiğe kapatan ekipler, geniş güvenlik önlemleri aldı.  Olayla ilgili soruşturma sürüyor.