Kapaklı Gazetesi - Kapaklı – Çerkezköy yolu Vahit İnce üst geçidinin hemen ilerisinde meydana gelen darp olayında 2 kişi yaralandı. Olayda 2 kişiyi  darp ettiği iddia edilen 4 zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Doğan I. ve Erkan I. isimli iki kardeş otomobil almak için İstanbul'dan Kapaklı’ya geldi. Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi’nden 34 ZM 5885 plakalı otomobili alan kardeşler, ardından Çerkezköy istikametine doğru yola çıktı. Bu esnada başka bir aracın önlerini kesmesi sonucu otomobillerini sağa çeken Doğan ve Erkan isimli kardeşler, 4 zanlı tarafından henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü darp edildi.

ABİ KARDEŞ KANLAR İÇİNDE KALDI

Görgü tanıklarının ifadesine göre, 4 kişi tarafından saldırıya uğrayan Doğan I. ve Erkan I. isimli abi kardeş yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalesi gerçekleştirilen yaralılar, ardından ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

YARIM SAATE YAKALANDILAR

İhbar üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri, darp zanlılarının yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Polis tarafından yapılan teknik ve fiziki takip sonucu Yunus K., Ercan K., Burak Ö. ve Emre K. isimli 4 zanlı yarım saat içerisinde yakalandı. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis merkezi ekiplerince yakalanan zanlılar, emniyetteki ifadelerinin ardından savcılığa sevk edildi.