İlçemizde faaliyet gösteren M.G’ye ait büfeye giren hırsızlık zanlıları 25.000 TL civarında alkollü içki, sigara ve bozuk parayı çalarak kaçtılar.



Daha önce ilçemizde gerçekleşen birçok hırsızlık olayında olduğu gibi kiraladıkları araç ile ilçemize gelerek hırsızlık yaptıkları belirlenen zanlıların, daha sonra İstanbul'a giderek çaldıkları malzemeleri burada sattıkları belirlendi.



İSTANBUL'DA YAKAYI ELE VERDİLER



İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu, olayı gerçekleştiren biri bayan 5 kişinin kiraladıkları araç ile İstanbul’dan hırsızlık yapmak üzere ilçemize geldikleri belirlendi.



Kısa bir çalışma sonrası aracı kiralayan Y.E.O. yakalanırken, olayı birlikte gerçekleştirdikleri şahıslar, 18 yaşından küçük oldukları öğrenilen Ş.Y. ve M.K. İstanbul ilinde yakalandılar.

Ele geçirilen 194 paket sigarayı İstanbul Bağcılar ilçesinde sattıkları büfeden teslim alan asayiş ekipleri büfe sahibi M.G’ye tesli ettiler.



Y.E.O. ve yaşı küçük Ş.Y. ve M.K. gözaltına alınmış olup, firardaki zanlılardan E.Ş.ve Y.E.K. ‘yi arama çalışmaları devam ediyor.



bufe-soygun