Çerkezköy-Silivri TEM yolu Büyükçavuşlu mevkiinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti, üç kişi ise yaralandı.

İHMAL KAZAYA NEDEN OLDU

Çerkezköy-Silivri TEM yolu Büyükçavuşlu Köprü mevkiinde devam eden yol çalışmalarında yeterli güvenlik önlemlerinin alınmaması kazaya neden oldu. İddiaya göre, İstanbul yönünden gelen Cemil Çetin idaresindeki 34 BB 1934 plakalı araç, Çerkezköy istikametinden gelen Yunus Çatal idaresindeki 59TB 224 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı. Kazaya karışan her iki araçta hurdaya dönerken araçlardan yaralı olarak çıkartılan Yunus Çatal, Cemil Çetin, Sefa Çetin ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. İsmi öğrenilemeyen bir kişi ise Silivri’de özel bir hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası otoyol trafiğe kapanırken, araçların çekici ile olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü.

1 ÖLÜ, 3 YARALI

Hastaneye kaldırılan yaralılarından 23 yaşındaki Yunus Çatal, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 3 kişinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, hayatını kaybeden Yunus Çatal’ın naaşı ön otopsinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kazayla ilgili Jandarmanın başlattığı soruşturma sürüyor.