Kapaklı Gazetesi - Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin fuhuşun tespiti ve önlenmesine yönelik gerçekleştirdiği ‘karakütük’ operasyonunda, 7 kişi gözaltına alındı.

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü fuhuşun tespiti ve önlenmesine yönelik operasyon kapsamında 6 Kasım Çarşamba günü Ayaspaşa Mahallesi’nde bulunan bir iş yerine baskın düzenledi. ‘Karakütük’ kod adıyla düzenlenen operasyonda zorla fuhuş yaptırıldığı iddia edilen S.S., A.G. ve D.S. isimli yabancı uyruklu üç kadın ile işyeri sahibi G.Y.Ç. gözaltına alındı. İşyeri çalışanları K.K. ve A.A. ile hakkında bir çok ayrı suçtan aranma kaydı bulunan U.G. isimli şahıs da operasyonda gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 

ADLİ KONTROL ŞARTI İLE SERBEST BIRAKILDILAR

Emniyette alınan ilk ifadelerinin ardından yabancı şahıslardan D.S. sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Hakkında birçok suçtan arama kaydı bulunan U.G. isimli şahıs ise Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilirken, G.Y.Ç. , K.K. ve A.A. isimli şahıslar ise çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.