Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen hırsızlık olayları ile ilgili firarda olan bir kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. 

3-14 Kasım tarihlerinde İsmetpaşa Mahallesi’nde 4 farklı evde hırsızlık olayı gerçekleşti. Soygunu gerçekleştiren 6 kişilik hırsız çetesi, geçtiğimiz günlerde Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince çökertildi. 4 zanlının tutuklanarak cezaevine gönderildiği operasyonda hız kesmeyen emniyet ekipleri, firarda olan Yunus A. isimli zanlıyı da yakalamayı başardı.

4’Ü YAKALANMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde 6 kişilik bir hırsız çetesi, Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan 4 evde, ayrı zamanlarda hırsızlık gerçekleştirdi. İstanbul’dan gelerek ilçemizde soygun gerçekleştirdikleri öğrenilen 6 zanlı için teknik ve fiziki takip gerçekleştiren Asayiş Büro Amirliği ekipleri, zanlıların 4’ünü İstanbul’da düzenlenilen operasyonla kıskıvrak yakaladı. 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Firarda olan iki kişinin yakalanması için operasyonu genişleten ekipler 20 Kasım Salı günü; firardaki zanlılardan Yunus A.’yı da İstanbul’da yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinin ardından savcılığa teslim edilen Yunus A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyet ekiplerinin, 5. zanlının da yakalanmasının ardından son firarinin yakalanması için de takibini sürdürdüğü öğrenildi.