Kapaklı Gazetesi - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Manevi kızım’ dediği Göknur Damat, Tekirdağ’da kimliği belirsiz kişilerce bıçaklanarak yaralandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kanser tedavisi görürken mücadelesinden dolayı ‘manevi kızım’ dediği Göknur Damat, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada büyük bir linç kampanyasına maruz kaldı. Aynı zamanda ‘Her şey çok güzel olacak’ diye paylaşım yapıp Ekrem İmamoğlu’na destek için 20 TL yollayan Damat, AK Partililer tarafından büyük tepki gördü. Sosyal medyada yaşanan bu tepkinin ardından Damat, 12 Mayıs Pazar günü akşam saatlerinde bir provokatör tarafından bacağından bıçaklandı.

İMAMOĞLU’NA DESTEK OLDU

Meme kanseri gören ve KOSGEB’ten çektiği kredi ile makyaj stüdyosu açan ve kanserle mücadelesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından manevi kızı ilan edilen Göknur Damat, sosyal medya hesabında Ekrem İmamoğlu için 'her şey çok güzel olacak' diye paylaşım yapıp İmamoğlu’na destek için 20 TL para yatırdı.

SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİLDİ

Damat’ın bu paylaşımı bazı AK Partililer tarafından eleştirildi. Genç kadının paylaşımlarına tepki göstere partililer, “Bizden olanı bir kenara attık. Bizden olmayanı başa taç ettik. Onlar da aldı bizi ayak altına paspas etti” şeklinde paylaşımlarda bulundular. Bazı troller ise ‘geber’ diye mesajlar attı. Yine bu linç girişimi karşısında Damat’ı destekleyen bir grup sosyal medya kullanıcısı ise Damat’a sahip çıktı.

‘’SEN MİSİN CESUR YÜREK’’

Sosyal medyadaki linç girişiminin ardından bazı kesimlere hedef gösterilen Damat’ın, troller tarafından tehdit mesajları aldığı biliniyordu.  Edinilen bilgilere göre Göknur Damat’ın, akşam saatlerinde karşısına çıkan kimliği henüz bilinmeyen kişi tarafından ‘’Sen misin cesur yürek?’’ diyerek bacağından bıçaklandığı öğrenildi. Genç kadın olayda hafif yaralanırken, emniyet ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlattı. Polis merkezinde ifade veren Damat’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Öte yandan saldırıyı duyan Ekrem İmamoğlu, 13 Mayıs (bugün) 11.00’da Damat’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunacak.