Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy’de ikamet eden Ayşe Taşma, çocuğunu okula götürürken eski eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Motosikletle olay yerinden kaçan cani koca, daha sonra boşanma davasında eşine şahitlik yapan komşusunu ve eşini de yaralayarak kayıplara karıştı.

Olay, sabah saatlerinde İstasyon Mahallesi Doğan Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, üç ay önce eşinden boşanan Ayşe Taşma, çocuğunu okula götürdüğü sırada eski eşi Remzi Aksu’nun silahlı saldırısına uğradı. Talihsiz kadın vücuduna aldığı iki kurşunla olay yerinde hayatını kaybederken, Remzi Aksu ise motosikletle olay yerinden kaçtı.

KOMŞU AİLEYE DE SALDIRDI

Saldırının ardından katil zanlısı Remzi Aksu, eşi ile boşanmasında şahitlik yaptığı iddia edilen komşusu Volkan Avcı’nın Üründül Sokak’taki evine gitti. Komşusunun zemin kattaki evinin camını kıran Aksu, yatak odasında bulunan Volkan Avcı’yı sırtından vurdu. Bu esnada silahını düşüren Aksu çekiçle Avcı’nın eşi Fatma Avcı’yı da yaralayarak olay yerine geldiği motosiklet ile kayıplara karıştı.

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Avcı çifti, olay yerine gelen ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden üç çocuk annesi Ayşe Taşma’nın cansız bedeni Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Olayın ardından motosiklet ile kayıplara karışan Remzi Aksu’nun yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.