Kapaklı Gazetesi - Çorlu’da meydana gelen olayda cinnet getiren genç, emekli subay olan babasına ait beylik tabancası ile önce anne ve babasını öldürdü, ardından intihar etti. Anne ve baba olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgilere göre olay Çorlu Alipaaşa Mahallesi Varış Sokak’taki bir apartmanda meydana geldi. Ailesiyle birlikte yaşayan Eren Arslankılıç, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı anne ve babası ile tartışma yaşadı. Tartışma sonrası emekli subay olan babasının silahını alan Eren Arslankılıç, babası Ali Arslankılıç ve annesi Nurhan Arslankılıç’ı öldürdü.

İNTİHAR ETTİ

Anne babasını öldüren Eren Arslankılıç, aynı silahla kafasına sıkarak intihar etti. Silah seslerini duyan komşuları, durumu emniyet ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ağır yaralı olan Eren Arslankılıç’ı hastaneye kaldırdı. Eren Arslankılıç, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin incelemelerinin ardından anne Nurhan Arslankılıç ile baba Ali Arslankılıç'ın cansız bedenleri incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.