İstiklal Caddesi’ndeki bir apartmanın en üst katına çıkan 59 yaşındaki Bekir Y., intihar etmeye çalıştı. Yaşlı adamı çatıda gören civar sakinleri, durumu emniyete haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda Emniyet, 112 Acil Servis ve İtfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince geniş güvenlik önlemleri alınırken, polis de Bekir Y.’yi ikna etmek üzere çatı katına çıktı.

BAŞKAN MANDALI DA GELDİ

Polis ikna çalışmalarını sürdürürken, itfaiye tarafından Bekir Y.’nin atlama ihtimaline karşı zemine hava yastığı açıldı. Civardakilerin meraklı bekleyişi arasında Bekir Y. İle can pazarlığına giren polis ekipleri, yaşlı adamı intihardan vazgeçirmeye çalıştı. Polis ekiplerinin uzun süren ikna çabaları sonucu bulunduğu yerden indirilen Bekir Y., intihardan vazgeçirildi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Erkan da olay yerine gelerek Bekir Y.’yi dinledi. Bekir Y. ile bir süre sohbet eden Başkan Mandalı, yardımcı olma sözü verdi. 

DAHA ÖNCEDEN DE İNTİHARA KALKIŞMIŞ

Polisin ikna çabaları sonucu bulunduğu yerden indirilen Bekir Y., meraklı gözler arasında ambulansa bindirildi. Psikolojik sorunları olduğu ve 2016 yılında da intihara kalkıştığı öğrenilen Bekir Y., ambulansla sağlık kontrolleri için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.