Kapaklı Gazetesi - Kırklareli Lüleburgaz Belediyesi’nde çalışan 42 yaşındaki İlknur Gökay Tuncel, sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü.

Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde çalışan İlknur Gökay Tuncel, akşam saatlerinde işten eve giderken Fatih Caddesi’nde 44 yaşındaki Selçuk G.’nin bıçaklı saldırısına uğradı. Selçuk G., kadını birkaç kez bıçaklamadıktan sonra kendini yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi gitti

Ağır yaralı olarak Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tuncel, hayatını kaybetti. Ağır yaralı halde aynıhastaneye kaldırılan saldırgan Selçuk G. ise Edirne’deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

"İYİLİK MELEĞİ, SEVGİ DOLU"

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Tuncel’in ölümü sonrası şu mesajı yayınladı: “İyilik meleği, sevgi dolu, çalışma arkadaşımız İlknur Gökay Tuncel’i hunharca bir cinayet sonucu kaybettik. Bitmek bilmeyen kadın cinayetlerinin ve gencecik kardeşimizin acısını birlikte yaşıyoruz. Yeter artık, bu acıların son bulması için ne gerekiyorsa yapılmalı.”