Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy’de güzellik merkezi bulunan Mehlika Derici ve sevgilisi olduğu iddia edilen Selçuk Çetiner, Marmaraereğlisi’ndeki Aşıklar Tepesi’nde 25 metre yükseklikten ölüme atladı. Olayda Derici ve Çetiner hayatını kaybederken Çetiner’in Derici’nin elinden tutarak zorla uçurumdan aşağıya attığı iddia edildi.

BİRLİKTE ÖLÜME ATLADILAR

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde bir eğlence mekanında arkadaşları ile birlikte doğum günü kutlaması yapan Mehlika Derici ile Selçuk Çetiner, kutlama sonrasında Aşıklar Tepesi'ne gitti. Burada 25 metrelik uçurumdan atlayan ikili hayatını kaybetti. Aralarında kıskançlık nedeniyle çıkan tartışma sonucu Çetiner'in, Derici'yi zorla kolundan tutup birlikte ölüme atladığı öne sürüldü.

Bıçaklı sopalı kavgada 2 kişi yaralandı Bıçaklı sopalı kavgada 2 kişi yaralandı

Edinilen bilgilere göre, Çerkezöy’de güzellik salonu işleten Mehlika Derici ile Çorlu ilçesinde çiftçilik yapan Selçuk Çetiner, önceki akşam Marmaraereğlisi ilçesinde bir restoranda doğum günü kutlamasına katıldı. Burada arkadaşlarıyla birlikte alkol alıp eğlenen Derici ile Çetiner, daha sonra yanlarındaki iki kişiyle birlikte ilçede bulunan Aşıklar Tepesi’ne gitti. İddiaya göre, daha önce de kıskançlık yüzünden tartışmalar yaşayan Derici ile Çetiner, burada aynı nedenle tekrar tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında Selçuk Çetiner, "Benimle ölüme var mısın?" dediği Mehlika Derici'yi zorla kolundan tutup birlikte uçuruma atladı. Yaklaşık 25 metreden uçuruma düşen Derici ile Çetiner, olay yerinde hayatlarını kaybetti.