Edinilen bilgilere olay Kazak Gölü Mesire Alanı’nda meydana geldi. Alkol aldıkları iddia edilen 3 arkadaş, keyifli vakit geçirirken birden aralarında tartışma yaşandı. Sebebi bilinmeyen tartışma sonucu 3 kişilik gruptan Emircan E., üzerinde taşıdığı silahı ile iki arkadaşına birer el ateş etti. 

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Ateş sesini duyan vatandaşlar olayı emniyet ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirirken, Emircan E.’nin silahından çıkan kurşunlardan biri Berkay T.’ye diğeri de Mesut H.’ye isabet etti. Olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Berkay T. ve Mesut H. Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ardından durumu ciddi olduğu öğrenilen Berkay T., Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne gönderilirken, Mesut H. ise Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

BİRİ HAYATINI KAYBETTİ

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Berkay T. 16 Nisan 2019 Salı günü (bugün) öğle saatlerinde hayatını kaybetti. Talihsiz gencin cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yaşanan tartışmanın ardından bir arkadaşını yaralayan, bir diğer arkadaşının da ölümüne sebep olan Emircan E., emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Emircan E. Tekirdağ 1 Nolu T Tipi Cezaevi’ne gönderildi.