Kapaklı Gazetesi - Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, 2019 yılı Aralık ayı faaliyet raporunu yayımladı. Yayımlanan raporda 1 ay içerisinde 2 bin 694 kişiye GBT sorgulaması yapıldığı ve çeşitli suçlardan aranan 12 kişinin yakalandığı belirtildi.

İlçede güvenliğin sağlanmasına ilişkin önemli adımlar atan Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, 2019 yılı Aralık ayına ilişkin bir faaliyet raporu yayımladı. Raporda belirtilen verilere göre; 1 ay içerisinde 36 ayrı olayda toplam 59 şahıs yakalanarak hakkında işlem yapıldı.

12 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Raporda 2 bin 694 kişinin GBT sorgulamasının yapıldığı, sorgulanan şahıslardan 12’sinin aranan şahıslar olduğu tespit edilerek yakalandığı belirtildi. Raporda trafik ekiplerince bu süre zarfında 173 aracın kontrol edildiği ve 12 araç sürücüsüne toplam 5 bin 615 TL idari para cezası uygulandığı bilgisi de yer aldı.

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRILMADI

Aralık ayında yapılan çalışmalar sonucu emniyet ekipleri 36 olaya ışık tuttu. Olaylarla ilgili 59 şahsın yakalanırken, 5 kişiye kabahatler kanunundan işlem yapıldı ve yoklama kaçağı olarak aranan 5 şahsa da gerekli tebligat yapıldı. Uyuşturucuya karşı da sıkı bir mücadele veren emniyet ekipleri Aralık ayında 2 şahıs üzerinde gerçekleştirdiği aramada extacy hap, metanfetamin, 65 gram bonzai ve 30 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Ayrıca 5 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 33 fişek, 2 kurusıkı tabanca ele geçirildi.