Kapaklı Gazetesi  - Saray Samsunlular Derneği Başkanı Ayhan Uysal, Ali Osman Ulusoy otobüs firması ile gerçekleştirdiği görüşmeler sonucu Saray – Vezirköprü seferlerini faaliyete geçirdi.

Saray’daki Samsunluların taleplerine kulak veren Samsunlular Dernek Başkanı Ayhan Uysal, girişimleri sonucu Ali Osman Ulusoy firması ile anlaşarak Saray ile Vezirköprü arasına sefer konulmasını sağladı. Her gün Saray’dan Vezirköprü istikametine 18.00’da hareket edecek otobüsler, geri dönüş için de Vezirköprü otogarından 18.30’da kalkış yapacak.

"KONFORLU YOLCULUĞUN ADRESİ"

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Saray Samsunlular Dernek Başkanı Ayhan Uysal, ‘’20 Haziran Perşembe günü itibariyle Saray’dan direk Vezirköprü’ye ve Vezirköprü’den direk Saray’daki derneğimiz önüne yolcu nakli başlamıştır. Araçları bizzat inceledik ve test sürüşünü yaptık. Son model, konforlu, yolcu taşımacılığı için uygun bu araçlarımızda hemşehrilerimizin rahat etmesini ümit ediyoruz. Ayrıca yolculuk esnasında hemşehrilerimize ikramlar da olacaktır. Yine araçlarda sınırsız internet ve 220 w enerji mevcuttur. Saray’dan 18.00’da hareket edecek araçlar, Vezirköprü’den de 18.30’da kalkacaktır. Ücretler ise 120 liradır.’’ dedi.