Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi’nde oturan evli ve bir çocuk babası Ahmet Yıldırım’dan 10 gündür haber alınamıyor.

Kapaklı’da faaliyet gösteren bir perakende şirketinde çalışan Ahmet Yıldırım(40), sırra kadem bastı. 2 Mart 2018 Cuma günü saat 17:00’da işten çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Ahmet Yıldırım’ın, son görüşmesinde eşine ‘Kahvehanedeyim 5 dakikaya geliyorum’’ dediği öğrenildi.

‘’BİR DAHA GÖRÜŞEMEDİK’’

Kocasının en son iş çıkışı kendisini aradığını belirten eşi Nurgül Yıldırım, ‘’Eşimden 2 saat sonra mesaim bitiyor, bu yüzden kendisi benden erken eve döner. O gün iş dönüşü eşimin evde olmadığını görünce kendisini arayıp nerede olduğunu sordum. ‘Belediyenin yanındaki kahvehanedeyim hayatım 5 dakikaya geliyorum’ dedi. ‘Ahmet bana bugün bir mesaj geldi. Mesajda benim kredi kartlarımın ekstrelerinin ödenmediği için iptal edileceği yazıyor’ dedim. ‘Hayatım hiç canını sıkma hepsini halledeceğim ben 5 dakikaya çıkıyorum görüşürüz’ dedi ve bir daha görüşemedik.’’ İfadelerini kullandı.

‘’DAHA ÖNCESİNDE BIÇAKLADILAR’’

Eşinin geçtiğimiz yıl kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklı saldırıya uğradığını söyleyen Nurgül Yıldırım, ‘’1 Aralık 2017 Cuma günü çocuğuma EKG çektirmek için İstanbul Çapa Hastanesi’ne gittim. O sıralar da çocuğum kalbim ağrıyor anne diye şikayet ediyordu, ben de tahlil yaptırmak istedim. İstanbul’a gittiğimde eşimi arayıp ‘Ahmet nasılsa çocuğun Cumartesi – Pazar okulu yok ben burada Kartal’daki ablamlarda kalayım’ dedim, kabul etti. Pazar günü de eşim evde yatıyorken sabah 8 sıralarında kar maskeli iki kişi kapıyı açan eşimi 8 defa bıçakladı. Şikayetçi olduk fakat kimlikleri belirlenemedi.’’ dedi.

TELEFON SİNYALİ ANTALYA’DA ALINDI!

Kayıp olan eşi için emniyete başvurduğunu ve savcılık kararı ile telefonunun takibe alındığını belirten Nurgül Yıldırım, eşinin telefon sinyalinin en son Antalya’da bulunduğunu belirtti. Eşinin telefonuna bazen ulaşabildiğini fakat meşgule alındığını belirten Anne Yıldırım, eşinin kaçırıldığından şüpheleniyor.

Kocasının başına bir şey gelmesinden endişelenen Nurgül Yıldırım, görenlerin 155 polis ihbar hattına bildirilmesini bekliyor.