Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Marmaraereğlisi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede iki otelde yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı istihbaratı üzerine baskın düzenledi. Düzenlenen baskında 16 yabancı uyruklu kadın ile aralarında otel yöneticilerinin bulunduğu 36 kişi gözaltına alındı.

YAKALANMAMAK İÇİN WHATSAPP ÜZERİNDEN KONUŞMUŞLAR

Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, otel yöneticilerinin fuhuş pazarlığını WhatsApp isimli telefon uygulaması üzerinden gerçekleştirdiği tespit edildi. Yaklaşık 6 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu operasyon için düğmeye basıldı.

SİLAH VE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Jandarma ekiplerince otellerde yapılan aramada 2 tane ruhsatsız av tüfeği ele geçirilirken, 2 garsonun üzerinden 65 gram esrar çıktı. Silah ve uyuşturucu madde muhafaza altına alındı.

16 YABANCI UYRUKLU KADIN SINIR DIŞI EDİLECEK

Fuhuş operasyonunda yakalanan 16 yabancı uyruklu kadın, jandarmadaki işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi’ne teslim edildi. Gözaltına alınan 20 şüpheli de jandarmadaki soruşturmaların ardından adliyeye sevk edildi.