Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy’de yapımı devam eden bir inşaatın 10. katına çıkan 15 yaşındaki genç, kendisini boşluğa bırakarak yaşamına son verdi.

Üzücü olay, Cumartesi günü saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Narin Caddesi üzerinde bulunan bir inşaata gelen 15 yaşındaki M.E.K şantiyedeki işçilerin izinli olduğunu fırsat bilerek inşaatın 9’uncu katına çıktı. Bir süre inşatta durduğu öğrenilen M.E.K, daha sonra kendisini boşluğa bırakarak intihar etti. Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaptığı incelemede M.E.K’nin hayatını kaybettiğini belirledi. 

İNTİHAR NEDENİ ARAŞTIRILIYOR 

Cumhuriyet Savcısı ve polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, inceleme sonrası 15 yaşındaki M.E.K’nin cansız bedeni ilk olarak Çerkezköy Devlet Hastanesi morgu, ardından ise İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 15 yaşındaki M.E.K’nin intihar nedeni Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından araştırılırken, olay yerinde bulunan telefonunu da inceleme aldı.