Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Şubat ayı içerisinde farklı suçlardan aranan 34 zanlıyı adalete teslim etti. Ekipler, ayrıca kaçakçılara karşı yürütülen operasyonlar neticesinde 14 şişe alkollü içki ve 94 paket sigarayı piyasaya sürülmeden yakalamayı başardı.

34 ZANLI KISKIVRAK YAKALANDI

1 ay içerisinde gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde emniyet ekipleri; Evden-İşyerinden-Otodan ve Açıktan olmak üzere 15 hırsızlık olayı ile ilgili 23 kişiyi, 3 ‘Yağma’ olayı ile ilgili 10 kişiyi ve ‘Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Düşürülmesi’ olayı ile ilgili 1 zanlıyı yakalamayı başardı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 1 ay gibi kısa bir sürede yürütülen operasyonlarda yakalanan toplam 34 zanlıyı adalete teslim etti. 

1328 ŞAHSIN GBT SORGULAMASI YAPILDI

Ayrıca Şubat ayı içerisinde çeşitli zamanlarda yapılan uygulamalarda; emniyet ekiplerince 1328 şahsın GBT sorgulaması yapıldı, çeşitli suçlardan arandığı tespit edilen 10 zanlı ise yakalanarak adli mercilere sevk edildi.  Şehir içinde kontrol edilen araç ve işyerleri ile ilgili 1 aracın sahte plakalı olduğu, 1 işyerinin ise saat 22.00 den sonra alkol satışı yaptığını tespit eden emniyet ekipleri; ilgili araç ve işyerine ceza-i işlem uyguladı. 

3 RUHSATSIZ SİLAH YAKALANDI

Bu çalışmalar sırasında 1 ruhsatsız tabanca, 1 adet av tüfeği ve 1 adet kurusıkı tabir edilen tabanca ele geçiren emniyet ekipleri; ayrıca işyerinden hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüphelilerin üzerinden çıkan 1130 TL nakit paraya da el koydu. Şehirde gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonlarında da 14 şişe alkollü içki ve 94 paket sigara yakalayan emniyet ekipleri, bu kaçak ürünleri de muhafaza altına aldı.