Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne Kapaklı Belediyesi tarafından 5 adet dizüstü bilgisayar ve 1 adet çok fonksiyonlu lazer yazıcı yardımında bulunuldu.

Kapaklı Belediye Başkan yardımcısı Serpil Sevgi, ve Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürü Hilmi Gökçe tarafından teslim edildi.

Başkan yardımcısı Sevgi Polis - vatandaş ilişkilerindeki uyumun önemine değinerek, "Polis-vatandaş diyalogu ne kadar iyi olursa, başarıya o denli ulaşılacağının bilinmesi gerekir. Kendi huzuru ve dolayısı ile hepimizin huzuru için halkımız, polisine güvenmeli ve yardımını esirgememelidir. Daha güzel günler için polis-vatandaş el ele olmalıdır. 'Halkıyla bütünleşmeyen, halkına dayanmayan hiçbir kurum başarılı olamaz' düşüncesinden hareketle ilçemizde halkla ilişkilere büyük önem verilmiş, çağdaş yönetim anlayışıyla ve insan odaklı hizmet prensibiyle halkımızın güven ve desteğinin kazanılmasında büyük başarılar elde edilmiştir" şeklinde konuştu.

POLİS TEŞKİLATININ DESTEKÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Kapaklı Belediyesi olarak, Kapaklı 'da tüm kamu kurumlarının vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet verebilmesi için gerekli imkanların temininde her zaman öncü ve destekçi olduklarının altını çizen Başkan Yardımcısı Sevgi, polis teşkilatımızın destekçisi olmaya devam edeceğiz dedi.