Tekirdağ 2. Amatör Ligi D grubunda mücadele eden Kapaklı Kartalspor, kendi sahasında ağırladığı Kızılpınar Uzayspor’u 3-2 mağlup etti.

Tekirdağ 2. Amatör Ligi D grubunun açılış maçında deplasmanda  Çerkezköy Fevzipaşaspor’u 6-1 yenerek lige 3 puanla başlayan Kapaklı Kartalspor, ligdeki ikinci maçından da 3 puanla ayrıldı. 3-2 sona eren maçta Kapaklı Kartalspor’un golleri Mehmet,Volkan ve Utku’dan geldi.

18 Şubat 2018 Pazar günü saat 16:30’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan müsabakaya Kapaklı Kartalspor; Sabri, Ali, Aytaç, Yunus, Ersen, Suat, Mehmet, Utku, Numan, Barış ve Volkan ilk onbiri ile çıktı.

UZAYSPOR KAÇTI KARTALSPOR KOVALADI

Maçın 10. Dakikasında 1-0 geriye düşen Kapaklı Kartalspor, 21. Dakikada Mehmet ile skoru eşitledi.  30. Dakikada Kızılpınar Uzayspor bir gol daha bularak maçta tekrar öne geçerken, bu kez 38. Dakikada Kapaklı Kartalspor kaptanı Serkan, skoru yeniden eşitleyen golü kaydetti. İlk yarı 2-2 berabere sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısında her iki takımda rakip kalede gol ararken 68. Dakikada yakaladığı  gol pozisyonunu Utku ile değerlendiren Kapaklı Kartalspor, maçtan 3-2 galip ayrıldı.

Üst üste 2. Maçını da kazanan Kapaklı Kartalspor, puanını 6’ya yükselterek lider durumda olan Başakşehir Koleji’nin ardından averajla 2. Sırada yer aldı. Kızılpınar Uzayspor ise 3 puanda kaldı.