Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı ve Çapkınlar taraftar grubu, son zamanlarda yaşanan olaylar hakkında ortak bir basın açıklaması yaptı.

Kapaklıspor Kulüp Başkanı Hasan Dükkanlı ve sarı lacivertli takımın taraftar grubu Çapkınlar, son haftalarda tribünlerde yaşananlar ile ilgili ortak bir basın açıklaması düzenledi. 8 Şubat 2018 Perşembe günü saat 17:00’da Kapaklı Şehir Stadı Lokali’nde düzenlenen açıklamada iki taraf da birlik ve beraberlik mesajı verdi.

‘’YANLIŞ ANLAŞILMA OLMUŞ’’

Düzenlenen açıklamada konuşan Çapkınlar grubu adına konuşan Özkan Hekimoğlu, ‘’Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki 2 hafta önce oynanan Saray belediyespor karşılaşmasında Başkanımız Hasan Dükanlı ile olan sözlü tartışmamız kesinlikle yanlış anlaşılmıştır. Çapkınlar grubundan olmayan şahsın maçın atmosferiyle saha içine pet şişe atmış; ardından bu kişinin ismi öğrenilerek tarafımızca tribünden atılmıştır. Başkanımız ise bu kişinin bizden biri olduğunu düşünerek bize yönelik söylemlerde bulundu. Biz de Çapkınlar olarak üstümüze alındık ve hemen akabinde Çapkınlar taraftar grubumuzun reisi Özkan Hekimoğlu ile Başkanımız arasında sözlü bir diyalog yaşandı. Sonrasında maçlara gitmeme kararı aldık. Bu durum sonrası Başkanımız bizleri telefonla arayarak, konunun bizle alakalı olmadığını ve takım için şampiyonluk yolunda ceza almamamız için pet şişe atan şahsa söylemlerde bulunduğunu belirtti. Biz de Başkanımızla bu konuyu görüştükten sonra aramızdaki anlaşmazlığı giderdik.’’ Dedi.

MAÇA DAVET ETTİLER

11 Şubat Pazar günü oynanacak Kapaklıspor – Şarköyspor maçına tüm Kapaklı halkını davet eden Hekimoğlu, ‘’Bundan sonra böyle olayların yaşanmaması dileği ile Kapaklıspor’un tüm maçlarına eksiksiz katılacağımızı belirtmek isteriz. Kapaklı ve Tekirdağ halkına özellikle duyuruyoruz ki; Bizler hiçbir beklentimiz olmadan semtimiz ve Kapaklısporumuzu desteklemeye devam edeceğiz. Başkanımız Hasan Dükanlı, Yönetimi, Futbolcularımız ve taraftar grubumuz olarak şampiyonluğa adım adım ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Son olarak bütün Kapaklı halkını bundan sonra oynanacak final niteliğindeki maçlara davet ediyoruz.

Ekmeğini yediğiniz, suyunu içtiğiniz semtin takımını yalnız bırakmayın. Unutma Kapaklı! Sen yoksan, bir kişi eksiğiz…’’ ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kapaklıspor Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı ise şu ifadeleri kullandı; ‘’Böyle yürekten bağlı bir grubumuz olduğu için çok şanslıyız. Aramızda böyle anlaşmazlıklar olabilir fakat konu takımımız olduğunda biz her zaman biriz. Taraftar grubumuz Çapkınlar’a bizlere destek oldukları için ve takımımızı yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim. ’’ dedi.