Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kapaklı Sitespor, ligin 7. haftasında Çorlu Kültürspor’u kendi sahasında konuk etti. 11 Kasım Cumartesi günü saat 14:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan maçın henüz 10. dakikasında kalecisinin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Kapaklı Sitespor, sahadan 9-4 mağlup ayrıldı.

MAÇ GOLLERLE BAŞLADI

Temsilcimiz Kapaklı Sitespor maça Emre, Tolga, Mustafa, Hakan, Uğur Hasko, Cengizhan, Mert, Gençağa, Anıl, Serkan ve Serdar ilk onbiri ile başladı. Konuk takım Çorlu Kültürspor ise Mücahit, Eyüp, Emin, Hakan, Murat, Nurman, Serkan, Aykut, Faruk, Atakan ve Rıza ilk onbiri ile maça çıktı. 
Hızlı başlayan karşılaşmada ilk gol Çorlu ekibinden geldi. Hızlı gelişen atakla Kapaklı Sitespor defansını geçen Faruk, topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Kapaklı Sitespor'un bu gole cevabı gecikmedi ve maçın 6. Dakikasında takım kaptanı Serkan’ın ayağından bulduğu golle skoru eşitledi. 1-1

SİTESPOR KALECİSİ KIRMIZI KART GÖRDÜ

Maçın 11. dakikasında konuk takımın geliştirdiği atakta Faruk ceza sahası dışında yere düştü. Kaleci’nin topu çelmek için yaptığı hamle sonrası Faruk’un düşmesi ile birlikte Çorlu Kültürspor oyuncuları penaltı itirazında bulundu. Bu pozisyonun ardından kaleci Emre Özten, kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Tartışmalı kararın ardından Kapaklı Sitespor oyuncu değişikliğine giderek Anıl’ı çıkarttı ve yedek kaleci Emre Altun’u oyuna dahil etti.

GOLLER ARD ARDA GELDİ

Rakibi Sitespor’un oyuna eksik devam etmesini fırsat bilen Çorlu Kültürspor, 18. dakikada golü buldu. Kapaklıspor defansından topu kapan Serkan, boşluğu iyi değerlendirerek topu ağlara yolladı. Serkan’ın golü ile Çorlu Kültürspor eşitliği bozarak 2-1 öne geçti. Beraberliği bulmak için Çorlu Kültürspor kalesini ablukaya alan Kapaklı Sitespor, 23. dakikada skoru 2-2 yapmayı başardı. Gelişen atakta Hasko’nun şutu kaleciden sekti, dönen topu değerlendiren Serdar, yeniden beraberliği sağladı. 

HER İKİ TAKIM DA 10 KİŞİ KALDI

Maçın 29. dakikasında Çorlu Kültürspor'da Aykut kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Oyuncu üstünlüğünü elden kaybetmesine rağmen atak geliştirmeye devam eden Çorlu Kültürspor, 33. dakikada Rıza ve 43. Dakikada Faruk’un golleri ile skoru 4-2 yaptı. 

SERKAN FARKI 1’E İNDİRDİ

Heyecanlı geçen karşılaşmanın ilk yarısına 3 dakika daha eklenirken, 45+2’de yeniden atağa kalkan Kapaklı Sitespor, Serkan Akyüz’ün golü ile farkı kapatmaya çalıştı. Golün ardından ilk yarı tamamlanırken, Kapaklı Sitespor ilk devreyi 4-3’lük bir skorla kapattı.

ÇORLU KÜLTÜRSPOR FARKI AÇTI

İkinci yarıda ise Çorlu Kültürspor 3 puanı isterken, ev sahibi Kapaklı Sitespor 1 puanı korumak için sahaya çıktı. Başabaş giden mücadelede, düğümler 53. Dakikada çözüldü. Organize atak geliştiren Çorlu ekibi, Faruk’un golünde fark makasını açarak skoru 5-3 yaptı. 59. Dakikada Serkan, 64. Dakikada Atakan ve 72. dakikada Emin’in golüyle Çorlu ekibi 8-3 öne geçti. 75. Dakikada da penaltı şansı elde eden Çorlu Kültürspor, oyuna ikinci devre giren İrfan’ın golü ile skoru 9-3 yaptı. Kapaklı Sitespor, maçın son dakikasında Kaptan Serkan Akyüz ile bir gol daha buldu ve maç 9-4 Çorlu Kültürspor üstünlüğü ile sona erdi.