Bu yıl Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde ilçemizi temsil edecek olan Kapaklıspor, sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2017-2018 Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan ve Bölgesel Amatör Ligi’ne yükseliş mücadelesini talihsiz bir şekilde kaybeden Kapaklıspor, yeni ve genç kadrosu ile sezon öncesi sahaya indi. 30 Ağustos Perşembe günü saat 20:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda yapılan antrenman öncesi, sporcular ve kulüp yönetimi günün anlam ve önemine ilişkin sahaya Türk Bayrağı ile birlikte çıktı.

UZUNKÖPRÜ İLE HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK 

Yenilenmiş kadrosu ile ilk antrenmanına çıkan Kapaklıspor, kenardan pas, kenardan orta, dar alanda pas, top sürme ve son 20 dakikada da çift kale maç ile antrenman programını tamamladı.

‘’HEDEFİMİZ 2 SENE İÇERİSİNDE 3. LİG’’

Gelecek sezonda hedefin yüksek olduğunu dile getiren Kapaklıspor Antrenörü Faruk Kuzu, ‘’Hedefimiz kesinlikle BAL ligi, hatta 2 sene içerisinde bu kadro ile 3. Lig’e kadar yükseleceğimizi düşünüyorum. Sezon için genç ve dinamik bir kadro oluşturduk. Taraftarlarımıza da seyir zevki yüksek bir maç performansı sergilemeyi düşünüyoruz. Bu kadroyu oluşturmamızda emeği olan Kulüp Başkanımız Hasan Dükanlı’ya, Yönetim Kurulumuza ve Belediye Başkanımız sayın İrfan Mandalı’ya teşekkür ederiz. Sponsorlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu saatten sonra bize kalan tek şey sıkı çalışmak olacak.’’ dedi. 

‘’FUTBOLCULARIMIZA GÜVENİYORUM’’

Kadronun tamamında köklü bir değişikliğe gidildiğini dile getiren Kapaklıspor Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı ise, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ‘’Bu yıl 5 futbolcumuz hariç kadronun tamamında bir değişikliğe gittik. İleriye dönük bir kadro oluşturarak, gelecek sezonlarda da etkili bir takım oyunu sergilemeyi düşünüyoruz. Bizlere bu noktada yardımcı olan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve sponsorumuz Hyosung firmasına teşekkür ederim. Kapaklıspor kulüp başkanı olarak ben futbolcularımıza inanıyor ve güveniyorum. Sezon açılış maçını da Eylül ayının 16’sı Pazar günü saat 17:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda Uzunköprüspor ile gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı, bizleri izlemeye davet ediyorum.’’ 

Antrenmanın ardından takıma ve yönetim kadrosuna başarılar dileyen Kapaklı esnaflarından Ergül Büyükikiz, oyunculara tatlı ikramında bulundu.