Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan temsilcimiz Kapaklıspor, sezonun son maçında Çerkeköy Doğanspor ile karşılaştı. Sezonun bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu garantilen Kapaklıspor, genç oyunculardan oluşan bir kadro ile mücadele etmesine rağmen maçı 1-0 kazanmasını bildi.

1 Nisan 2018 Pazar günü saat 14:00’da Hikmet Ugraş Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Kapaklıspor, Çerkezköy Doğanspor’u 1-0 mağlup etti. Sezonun son maçını galibiyetle tamamlayan Şampiyon Kapaklıspor, sezonu Tekirdağ plakası olan 59 puanda bitirdi. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Aktürk, Nalan Çolak,İlhan Çetinkaya, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Tekirdağ Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya, Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu da maçı izleyenler arasında bulundu.

RAKİPLERİNİ TEBRİK ETTİLER

Çerkezköy Doğanspor oyuncuları maça ‘’Kapaklıspor Şampiyonluğunu tebrik eder, Playoff müsabakasında başarılar dileriz’’ yazılı bir pankartla çıktı. Kapaklıspor sahaya Serhat, Tolga, Emre, Aygün, Ramazan, Abdoul, Nusredtin, Serdar, Göksel, Ceyhun ve Emre ilk onbiri ile çıkarken; Çerkezköy Doğanspor ise Muhammed Yusuf, Emre, Mehmet, Mesut, Hilmican, Fırat, Ömer, Yahya, Anıl, Fatih ve Arif ilk onbiri ile çıktı.

TEK GOL GÖKSEL'DEN

Sezon bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Kapaklıspor, karşılaşmada oldukça rahat bir oyun sergiledi. 27. dakikada Abdoul Cisse’nin pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Serdar’ın şutu üst direkten dönerken, dönen topta Emre’nin kafa şutunu Doğanspor kalecisi kurtardı. 45. dakikada Göksel’in pasında yeniden kaleyi deneyen Serdar, topu auta yolladı.İlk yarı golsüz berabere sonuçlandı.

Maçta baştan sona üstün oynayan taraf olan Kapaklıspor, 51. dakikada Emre Şükür Çelik’in pasında Göksel ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. 65. dakikada Tolga'nın pasında Nusret topu ağlarla buluşturdu, maçın hakemi ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. İlerleyen dakikalarda gol sesi çıkmayınca maç 1-0 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona erdi.

59 PUANLA SEZONU TAMAMLADI

 Kapaklıspor, Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2017 – 2018 Sezonu’nu da 59 puanla lider tamamladı. Maç sonu düzenlenen kupa töreninde Şampiyon Kapaklıspor kupasını Tekirdağ Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya'dan aldı.