Tekirdağ Süper Amatör Ligi 19. Hafta karşılaşmasında kendi evinde Şarköyspor’u ağırlayan lider Kapaklıspor, maçtan 5-0’lık farklı bir galibiyetle ayrıldı.

Ligin 19. Haftasına 39 puanla lider giren Kapaklıspor, ligde kalma mücadelesi veren Şarköyspor’u 5-0 mağlup ederek şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

11 Şubat 2018 Pazar günü Saat 13:00’de Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan müsabakaya Kapaklıspor; Serhat, Ömer, Çağatay, Hüseyin, Sacko, Mertcan, Gurur, Tezcan, Şaban, Berkay, Nail Şarköyspor ise İsmail, Nazmi, Cevat, Devran, Sezai, tolga, Çağatay, Orbay, Berk, Süleyman ve Gökalp ilk onbiri ile başladı.

HÜSEYİN KAFA GOLÜYLE TAKIMINI ÖNE GEÇİRDİ

Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Kapaklıspor, maça hızlı başladı. 2. Dakikada Şaban’ın şutunda kaleci İsmail topu kornere çeldi. 11. Dakikada gelişen Kapaklıspor atağında Ömer Faruk’un şutu yandan auta çıkarken, 14. Dakikada kaptan Tezcan’ın şutu direkten geri döndü. 24. Dakikada Kapaklıspor’un deneyimli oyuncusu Hüseyin kafa golüyle takımını 1-0 öne geçirdi. Kapaklıspor 37’de Berkay, 45’de kaptan Tezcan ile gol pozisyonlarını değerlendiremedi. İlk yarı 1-0 Kapaklıspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

FARK İKİNCİ YARIDA AÇILDI

İkinci yarıda ilk yarıya göre daha iyi bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor, 54. Dakikada Berkay ile farkı ikiye çıkardı. 56. Dakikada Berkay’ın pasında Şaban takımının 3. Golünü kaydeden isim oldu. 68. Dakikada bir kez daha sahneye çıkan Şaban farkı 4’e çıkardı. Maçta son sözü Kapaklıspor’un genç golcüsü Serdar söyledi. Berkay sağ kanattan harika bindirdi, rakiplerini geçip topu Serdar’a bıraktı genç golcü düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Maçın son bölümlerinde başka gol sesi çıkmadı ve maç 5-0 Kapaklıspor galibiyetiyle sona erdi.

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Kapaklıspor almış olduğu bu galibiyetle puanını 42’ye yükselterek liderliğini sürdürdü. Muratlı Belediyespor deplansmanından 2-0 galibiyetle ayrılan 1461 Karadeniz spor ise puanını 39’a yükseltti ve zirvede Kapaklıspor’u takip etmeye devam etti.

HAFTANIN SONUÇLARI VE PUAN DURUMU ŞÖYLE