Transfer çalışmalarını sürdüren temsilcimiz Kapaklıspor, daha önce Galatasaray’da da oynamış olan tecrübeli stoper Yunus Emre Tekerlek ile anlaştı.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2017-2018 Sezonu Şampiyonu Kapaklıspor, transferlerine hız kesmeden devam ediyor. Kadrosunu güçlendiren sarı lacivertliler, 21 Mayıs 2018 Pazartesi günü takıma yeni bir stoper kattı. Daha önceden İstanbul BAL Ligi takımları ve Galatasaray forması giymiş olan Yunus Emre Tekerlek ile anlaşan Kapaklıspor, transfer çalışmalarının titizlikle devam ettiğini belirtti.

YUNUS EMRE KİMDİR?

15 Şubat 1990 Adana doğumlu genç futbolcu, kariyerine Adana Gençlerbirliği’nde başladı. Ardından Galatasaray forması altında top koşturan oyuncu; Batı Trakya Türklerispor, Zeytinburnu 1957 Kültür ve Dayanışmaspor, Osmaniye İstiklalspor, Irmakspor, Bakırköyspor ve Yeşiköyspor’da da oynadı.

‘’TRANSFERLER DEVAM EDECEK’’

Yunus Emre ile olan anlaşmasını sosyal medya hesabından duyuran Kapaklıspor, şu ifadeleri kullandı; ‘’ Bu sezon mutlaka BAL Ligi’ni hedefleyen takımımızda transfer çalışmaları titizlikle devam ediyor. Önümüzdeki günlerde tecrübeli futbolcularla transferlerin devam edeceğini söylemekten gurur duyarız. Aramıza hoş geldin Yunus, başarılar dileriz.’’