Son haftalarda transferlere hız veren Kapaklıspor yönetimi, Amatör Milli Takım formasını da giymiş olan genç oyuncu Oğuz Hamitoğlu ile anlaştı.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2017 – 2018 Sezonu’nda şampiyonluğu tadan Kapaklıspor, gelecek sezonda BAL Ligi’ne çıkmak içintransfer çalışmalarını sürdürüyor. Ardı ardına gelen transfer bombalarıyla gelecek sezon için kadrosunu güçlendiren Kapaklıspor, renklerine bir oyuncu daha kattı. Daha önce Amatör Milli Takım’da da top koşturmuş olan Oğuz Hamitoğlu ile anlaşan Kapaklıspor, anlaşmayı sosyal medya hesabından duyurdu. 

‘’HEDEF MUTLAKA BAL LİGİ’’

Kapaklıspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; ‘’Bu sezon hedef mutlaka BAL Ligi. Transferler önümüzdeki günlerde devam edecek. Her iki tarafa da hayırlı olsun, yeni oyuncumuz Oğuz’a başarılar dileriz.’’

OĞUZ HAMİTOĞLU KİMDİR?

1997 Bakırköy doğumlu Oğuz Hamitoğlu, futbol kariyerine İstanbul Kartal Belediyespor’da başladı. Ardından 9 sezon Yıldırım Bosnaspor’da top koşturan genç oyuncu, Beşyüzevlerspor’a transfer edildi. Amatör Milli Takım’da da oynamış olan genç sporcunun, artık yeni yuvası Kapaklıspor.