Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 5. Haftasında Malkara 14 Kasımspor ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz Kapaklıspor, 2-1’lik skorla mağlubiyeti tattı. 

28 Ekim Pazar günü saat 15:00’da Malkara 14 Kasım Çim Saha’da gerçekleşen karşılaşmanın ilk 45 dakikasını 1-0 önde bitiren sarı lacivertli ekip, ikinci yarı peşpeşe 2 talihsiz gol yiyerek maçı 2-1 mağlup bitirdi.

EMRE KAYMAZ ÖNE GEÇİRDİ

Karşılaşmada temsilcimiz Kapaklıspor, sahaya Sezai, Çağatay, Gurur, Nail, Yunus Emre, Burak Güngör, Mert Kula, Oğuz Hamitoğlu, Tezcan, Emre Kaymaz ve Alihan ilk onbiri ile çıktı. 

Maçın ilk 45 dakikasında temposu yüksek bir karşılaşma gerçekleşti. Rakip kaleye organize ataklar gerçekleştiren Kapaklıspor, 32. Dakikada Emre Kaymaz’ın golü ile 1-0 öne geçti. Burak ve Çağatay’ın sarı kart gördüğü maçta, Kapaklıspor net pozisyona giremedi ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. 

GOLLER PEŞPEŞE GELDİ

İkinci yarıya geride başlayan ev sahibi takım, 48. Dakikada beraberlik golünü buldu. 52. Dakikada gelişen atakta bir gol daha kaydeden Malkara 14 Kasımspor, 2-1 öne geçti. Peşpeşe gelen gollerin ardından geriye çekilen Malkara ekibi, savunma ağırlıklı bir  oyun sergiledi. Çok sayıda pozisyon yaratmasına rağmen gol şansı bulamayan Kapaklıspor, maçın kalan dakikalarında aradığı golü bulamayak 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla ligdeki ilk yenilgisini tadan Kapaklıspor, 12 puanla ligde 2. sıraya geriledi. Oynadığı 5 maçı da kazanan Marmaraereğlisi belediyespor 15 puanla liderlik koltuğuna oturdu.