Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2018 – 2019 sezonunun ilk haftasında, ligdeki temsilcilerimiz Kapaklıspor ile Kapaklı Sitespor karşılaştı. Hava muhalefetine rağmen heyecanın dorukta olduğu maçta gülen taraf 5-1'lik skorla Kapaklıspor oldu.

30 Eylül Pazar günü Kapaklı Şehir Stadı’nda gerçekleşen müsabakada ilçemizin iki güzide takımı Kapaklıspor ve Kapaklı Sitespor karşı karşıya geldi. Sezona 5-1'lik farklı bir skorla başlayan Kapaklıspor'un gollerini Emre Kaymaz (3) Oğuzhan ve Özgün Şala atarken, Kapaklı Sitespor'un tek golünü ise Gençağa Yılmaz kaydetti.

Karşılaşmaya Kapaklıspor Sezai, Çağatay, Gurur, Yunus Emre, Sacko, Nail, Mert, Burak, Özgün, Tezcan ve Emre ilk onbiri ile çıkarken, Kapaklı Sitespor ise Emre, Tolga, Mustafa, Hakan, Serhat, Cengizhan, Gökhan, Şafak, Sertan ve Mert ilk onbiri ile maça başladı. 

KAPAKLISPOR HIZLI BAŞLADI

Maça iyi başlayan taraf Kapaklıspor olurken, maçtaki ilk önemli gol pozisyonunu ise Kapaklı Sitespor yakaladı. 32. dakikada Mert Torun'un pasında topla buluşan Şafak Torin'in şutu kaleci Sezai'de kaldı. İlerleyen dakikalarda baskısını arttıran Kapaklıspor, aradığı golü 40. dakikada buldu. Çağatay, ceza sahasına gelen topu kafayla Emre Kaymaz ile buluşturdu.  Şık bir kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturan Emre Kaymaz takımını 1-0 öne geçirdi. 41. dakikada kaptan Tezcan ile %100'lük gol pozisyonundan yararlanamayan Kapaklıspor, 45. dakikada Emre Kaymaz ile bir gol daha bularak soyunma odasına 2-0 önde girdi.

EMRE KAYMAZ HAT-TRİCK YAPTI

İkinci yarıda oyuna Kapaklıspor'da Tezcan’ın yerine Oğuzhan Kapaklı Sitespor’da ise Mustafa’nın yerine Anıl dahil edildi. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da hızlı başlayan Kapaklıspor, Emre Kaymaz’ın ayağından 1 gol daha buldu. Özgün'ün pasında topla buluşan Emre Kaymaz, kenidisnin ve takımının 3. golünü atarak hat-trick yaptı.

SON SÖZÜ GENÇAĞA SÖYLEDİ

75. dakikada Oğuzhan ve 85. dakikada Özgün ile 2 gol daha bulan Kapaklıspor, skoru 5-0 yaptı. Maçta son sözü ise 90. dakikada Gençağa söyledi. Kapaklı Sitespor adına kullanılan sertbest vuruşta topun başına geçen Gençağa Yılmaz, sert vurdu, kaleci Sezai'nin hatasında top ağlarla buluştu 5-1

Maçın uzatma dakikalarında gol sesi çıkmadı ve maç 5-1 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona erdi.