Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 4. Haftasında Tekirdağ 100. Yılspor ile karşılaşan Kapaklıspor, iddialı rakibini seyircisi önünde 4-1 mağlup etti. Sacko'nun kırmızı kart görerek oyun dışı kalmasıyla maçın son bölümlerini 10 kişi tamamlayan Kapaklıspor, Tezcan (2) ve Emre Kaymaz'ın (2) golleri ile gülen taraf oldu.

Sezona şampiyonluk parolası ile çıkan temsilcimiz Kapaklıspor, kayıpsız ilerleyişini sürdürüyor. 21 Ekim Pazar günü saat 15:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda Tekirdağ 100. Yılspor’u konuk eden Kapaklıspor, karşılaşmayı 4-1 kazanarak haftayı 3 puanla kapattı.

SEZAİ GOLE ENGEL OLDU

Kapaklıspor sahaya Sezai, Çağatay, Gurur, Yunus Emre, Sacko, Nail, Alihan, Burak, Özgün, Tezcan ve Emre Kaymaz ilk onbiri ile çıkarken; rakibi Tekirdağ 100. Yılspor ise Muhammet, Burhan, Muhammet İnç, Mert, Hamza, Fatih, Rıdvan, Ahmet, Hakan, Özkan ve Tufan ilk onbiri ile oynadı.

İLK YARI DA KAPTAN TAKIMI OMUZLADI

Maçın ilk çeyreğinde her iki takım da  kontrollü bir oyun sergilerken, ilk önemli gol pozisyonu 10. dakikada yaşandı. Kapaklıspor atağında Kaptan tezcan topa istediği gibi dokunamayınca Kapaklıspor öne geçme şansını kaybetti. Kaptan Tezcan 20. dakikada ise gelen fırsatı kaçırmadı ve takımını 1-0 öne geçirdi.  24. dakikada Kapaklıspor Alihan ile şansını denedi. Alihan'ın şutu savunmaya çarparak kornere çıktı. 25. dakiakda Alihan çizgiye inerek topu Tezcan'la buluşturdu, Tezcan şık bir dokunuşla topu ağlara gönderdi ve farkı 2'ye çıkardı. 31'de Emre Kaymaz ve 36'da Özgün Şala ile yakaladığı pozisyonalrı değerlendiremeyen Kapaklıspor, 39. dakikada Çağatay'ın ortasına Nail kafayla dokundu, top kalecide kaldı. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve Kapaklıspor 2-0 üstünlükle soyunma odasına girdi.

ŞEREF GOLÜ RIDVAN’DAN

Karşılaşmanın ikinci yarısında Tekirdağ 100. Yılspor, biraz daha istekli çıktı. İkinci ayrının ilk çeyreği de orta alan mücadelesi ile geçerken 64. dakikada Alihan’ın pasında topu ağlara yollayan Kaymaz, skoru 3-0 yaparak farkı açtı. Tekirdağ 100. Yılspor’un şeref golü ise maçın 81. Dakikasında Tufan’dan geldi. Rıdvan’ın pasındar Tufan, mükemmel kafa golü ile skoru 3-1 yaptı. 

SACKO KIRMIZI GÖRDÜ

 82. Dakikada gerçekleşen bir pozisyonda Kapaklıspor’un stoperi Sacko, rakip orta saha oyuncusu Tufan’la itiş kakış yaşadı. Bu pozisyon sonrası maçın hakemi Sacko'ya sarı kart gösterdi. Gördüğü sarı kartın ardından hakemin kararına sinirlenen Sacko, topa vurarak tepki gösterince ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

EMRE KAYMAZ SKORU BELİRLEDİ

Tekirdağ 100. Yılspor’un farkı kapatma çalışmalarına karşı 10 kişi mücadeleyi sürdüren Kapaklıspor,  ataklarında hız kesmedi. Maçın 89. dakikasında Gurur’un pasında mükemmel bir gol atan Emre Kaymaz, skoru 4-1 olarak belirledi. 6 dakika uzatmaya gidilen maçı, 4-1’lik bir skorla Kapaklıspor kazandı. 

NAMAĞLUP İLERLİYOR

Kapaklıspor, bu haftaki karşılaşması ile birlikte namağlup ilerleyişini sürdürüyor. 4. Haftada da 3 puanın sahibi olan Kapaklıspor, 12 puana ulaşarak liderliğini korudu. Maçın ardından açıklamada bulunan Kapaklıspor Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı, ‘’Bu hafta aldığımız galibiyet ile birlikte kayıpsız ilerleyişimizi sürdürüyoruz. Herkese ve her şeye rağmen bu takım bu sene şampiyon olacaktır. Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi de galibiyetlerinden dolayı kutluyorum.’’ dedi. Takımın Teknik Direktörü Faruk Kuzu ise, sezonu şampiyonlukla tamamlayıp seneye BAL Ligi’nde oynamak istediklerine vurgu yaptı.