Kapaklı Spor U13 takımı Kapaklı’nın ilk ve tek bayan mali müşaviri olan Nurten Pandir ile birlikte Perşembe günü İlçe Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Pandir’e Kapaklı spor Antrenörleri Ercan Yılmaz ve Abdullah İşar eşlik etti. Kaymakam Kuzulu’ya desteklerinden dolayı çiçek takdim edilirken, daha sonra U13 takımını şampiyonluğu pasta kesilerek kutlandı.

KUZULU DESTEK SÖZÜ VERDİ

Kapaklı Spor U13 takımını kazanmış olduğu şampiyonluktan dolayı kutlayan kaymakam kuzulu takıma spor malzemeleri desteği sözü verirken, çocukların sporla ilgilenmelerinin derslerinde başarılı olmalarını engellemeyeceğini tam tersi daha başarılı öğrenciler olmalarını sağlacağını söyledi.

KAPAKLISPOR 13 YAŞ GURUBU TEKİRDAĞ İL İKİNCİSİ OLDU
Kapaklı Spor adına daha öncede Kaymakam Kuzulu’yu ziyaret eden Pandir ve Kapaklı Spor Yönetimi sebebi ziyaretlerinin ise Kapaklı Spor 13 yaş grubu çocukların başarısını Kaymakam hanımla paylaşmak olduğunu belirterek “ Bugün ki ziyaretimiz Kapaklı Spor 13 yaş takımında ki sporcu çocuklarımızın başarısını sergilemek ve Kapaklı Spor’a verdiği destekleri yadsınamaz olan Kaymakam hanıma bunun müjdesini vermektir. 13 Yaş grubu çocuklarımız Tekirdağ’da il ikincisi ve Kapaklı’da ilçe birinci olmuştur. Kapaklı spor kulübü olarak verdiğimiz emeklerin meyvesini almaya başladık. Tüm sporcu çocuklarımıza bizi gururlandırdıkları için teşekkür ederim” dedi.

PANDİR “ ESNAF VE TİCARET ERBABININ DUYARLI OLMASINI BEKLİYORUZ”
Kapaklı Spor kulübüne belediye ve kaymakamlığın desteklerinin yadsınamaz olduğunu belirten Pandir “ Bizim sosyal misyonumuz çocuklarımızı spora teşvik ederek daha sağlıklı nesillerin yetişmesine vesile olmaktır. Bundan sonra da her zaman desteklerimiz devam edecektir. Kapaklı’da bulunan esnaf ve ticaret erbabı kişilerinde duyarlı olarak kulübümüze destek olmasını arzu ediyoruz” diyerek konuşmasını tamamladı.

kaymakam-kuzulu-kapakli-spor pandir-kapakli-spor-kaymakam