Transfer sezonunda hız kesmeyen Kapaklıspor, birçok spor kulübünün transfer listesinde yer alan Özgün Şala’yı renklerine bağladı. 

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2017 – 2018 Sezonu’nu şampiyon olarak tamamlayan temsilcimiz Kapaklıspor, BAL Ligi’nde de top koşturmuş olan Özgün Şala ile anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon İstanbul Süper Amatör Ligi’nde Leventspor forması altında mücadele veren Özgün Şala, sezonu 27 golle gol kralı olarak tamamlamıştı.

HAYIRLI OLSUN

Şala ile yapılan anlaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Yönetim Kurulu, şu ifadelere yer verdi; ‘’Gelecek sezon hedefimiz BAL Ligi ve bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özgün Şala ile de anlaşmamızın iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz.’’

ÖZGÜN ŞALA KİMDİR?

1993 yılında İstanbul Fatih’te hayata gözlerini açan genç oyuncu, 2006 yılında Damlaspor ile futbol kariyerine başlayarak filiz lisansına sahip oldu. 5 sezon Damlaspor formasını terleten Şala, ardından Medipol Başakşehir FK’ya transfer oldu. Daha sonra sırasıyla Kadırgaspor, Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş., Bakırköyspor, Karsspor,  Davutpaşaspor ve son olarak Leventspor’da oynadı. 25 yaşındaki genç futbolcu, gelecek sezon Kapaklıspor adına mücadele edecek.