Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde Kapaklıspor ile Kapaklı Sitespor arasında oynanan derbi maçın galibi 4-2’lik skorla Kapaklıspor oldu.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 20. Haftasında, ligdeki temsilcilerimiz Kapaklıspor ve Kapaklı Sitespor karşılaştı. 18 Şubat 2018 Pazar günü saat 14:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan Kapaklı derbisinin kazananı Kapaklıspor oldu. Kapaklı Sitespor’u 4-2 mağlup eden Kapaklıspor, ligdeki puanını 45’e yükselterek 20. Haftayı da lider bitirmesini bildi.

Kapaklıspor Serhat, Ömer Faruk, Çağatay, Hüseyin, Mamadou Sacko, Mertcan, Gurur, Tezcan, Şaban, Berkay ve Nail ilk onbiri ile sahaya çıkarken; Kapaklı Sitespor ise Yunus Emre, Doğukan, Yunus Eser, Hakan, Hasko, Abdülmelih, Numan, Yusuf, Anıl, Serkan ve Mert ilk onbiri ile çıktı.

KAPAKLISPOR ERKEN GOLLE ÖNE GEÇTİ

Maça hızlı başlayan Kapaklıspor, maçın henüz 30’uncu saniyesinde Mertcan’ın pasında Şaban’ın golüyle 1-0 öne geçti. Kapaklı Sitespor bu gole 18. Dakikada Anıl’ın ayağından bulduğu golle cevap Verdi. 30. Dakikada Berkay şık bir vuruşla takımını bir kez daha öne geçirdi 2-1

İlk yarıda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca, ilk yarı 2-1 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona erdi.

ŞABAN’DAN ŞIK KAFA GOLÜ

İlk yarıya olduğu gibi ikinci yarıya da hızlı başlayan Kapaklıspor 53. Dakikada Şaban’ın şık kafa golüyle 3-1 öne geçti.  62. Dakikada Berkay’ın ortasında Kapaklıspor’un deneyimli oyuncusu Hüseyin Karaca’nın kafa golü farkı 3’e çıkardı. 72. Dakikada Çağatay’ın rakibine sert girmesi sonucu Kapaklı Sitespor penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan kaptan Serkan farkı yeniden 2’ye düşürdü.

HASKO KIRMIZI KART GÖRDÜ

Kapaklı Sitespor da maçın 75. Dakikasında Fatih’e sert müdahalede bulunan Uğur Hasko, maçın hakemi tarafından 2. Sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışına gönderildi. Maçın son bölümlerini 10 kişi oynayan rakibi karşısında çok fazla etkili olamayan Kapaklıspor ataklarından gol sesi çıkmadı ve maç, 4-2 Kapaklıspor galibiyetiyle sona erdi.