Değirmenci Spor Kulübü ülkemizde düzenlenen dövüş sporu turnuvalarında, Kapaklı’yı gururlandırmaya devam ediyor. 

3-11 Temmuz tarihleri arasında Elazığ’da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası’na katılan Değirmenci Spor Kulübü öğrencisi Ahmet Şimşek, 94 kg’da Türkiye birincisi olarak altın madalya kazandı. İtalya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda ilçemizi ve ülkemizi temsil edecek olan Beytullah Güllü ise Türkiye üçüncüsü oldu.

MUAY THAİ ŞAMPİYONASI’NDA 3 MADALYA ELDE ETTİLER

Kulübün tek başarısı bununla sınırlı kalmadı. 10-17 Temmuz tarihleri arasında Çanakkale’de gerçekleştirilen Minik Yıldız Muay Thai Şampiyonası’nda Kapaklı'yı temsil eden sporculardan Deniz Mutlucan 60 kg Yıldız Türkiye birincisi oldu. Dereceye giren sporculardan; Emre Bayram 48 kg yıldız Türkiye ikincisi ve Mert Ali Calgın da Minik Türkiye üçüncüsü olarak gümüş ve bronz madalyayla evlerine döndü. Turnuvada birincilik elde eden Deniz Mutlucan, Taylant’ta gerçekleştirilecek olan dünya şampiyonasında ülkemizi ve ilçemizi temsil edecek.

‘’ALINLARINDAN ÖPÜYORUM’’

Sporcularının başarısıyla gurur duyduğunu dile getiren Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci, ‘’ Sporcularımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Onları alınlarından öpüyorum. Ayrıca bizlerin bu Şampiyonalara katılması için bizleri her zaman maddi ve manevi olarak destekleyen Kapaklı Belediye Başkanımız saygı değer İrfan Mandalı’ya şahsım, sporcularım ve aileleri adına teşekkür ederim.’’ Dedi.