Tekirdağ Süper Amatör Ligi 24. Hafta maçında Sağlamtaşspor ile karşılaşan Kapaklı Sitespor, 5-3 galip geldi.

MAÇIN YILDIZI SERKAN AKYÜZ OLDU

18 Mart 2018 Pazar günü saat 14:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda gerçekleşen karşılaşmada Sağlamtaşspor’u kendi evinde ağırlayan Kapaklı Sitespor, 3 puanın sahibi oldu. Oynanan karşılaşmada 3 gol ve 1 asiste imza atan Sitespor’un tecrübeli kaptanı Serkan Akyüz, maçın yıldızı oldu.

Kapaklı Sitespor sahaya Yunus, Doğukan, Muhammed, Hakan, Uğur, Abdülmelik, Numan, Yusuf, Anıl, Serkan ve Mert ilk onbiri ile çıktı. Sağlamtaşspor’un ilk onbiri ise şu isimlerden oluştu; Bilal, Hakan, Onur, Kadir, Aykut, Esat, Ahmet, Doğan, Burak, Engin, Gökhan.

İLK YARI 3 GOL

Çekişmeli geçen maçta ilk gol 28. Dakikada Sitespor’un forvet oyuncusu Anıl’dan geldi. Mert Ekici’nin pasında topla buluşan Anıl, pası gole çevirdi. Golle birlikte açılan Sitespor, ilk golün ardından 10 dakika geçmeden 2. Golü hanesine yazdırdı. 37. Dakikada Yusuf’un pasında takımın kaptanı Serkan Akyüz, topu ağlara yollayarak takımını 2-0 öne geçirdi. Dakika 42’de Anıl’ın kullandığı korneri mükemmel bir vole vuruşu ile tamamlayan Serkan Akyüz, fileleri havalandırdı. Kapaklı Sitespor böylece ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

SERKAN HAT-TRİCK YAPTI

İlk yarıdaki 3-0’lık hezimetin ardından Sağlamtaşsporlu oyuncular ikinci yarıya daha baskılı başladı. Sağlamtaşspor ilk golünü 60. dakikada hanesine yazdırdı. Sol kanattan ilerleyen Engin’in pasında takımının ilk golüne adını yazdıran Burak, skoru 3-1 yaptı. Sağlamtaş’ın golüne kırmızı-beyazlılardan cevap gecikmedi. 68’de Abdülmelik’in pasında Kaptan Serkan Akyüz, hat-trick yaparak farkı yeniden 3’e çıkardı. 4-1

3 PUANIN SAHİBİ SİTESPOR OLDU

69. dakikada Sitespor’un cezasahasında yaşanan karambolde topa sahip olan Bilal, farkı yeniden 2’ye indirdi. 75. Dakikada orta sahadan top sürerek rakiplerini bir bir geçen Engin, ceza sahasında yere düştü. Hakem penaltı noktasını işaret ederken, penaltı vuruşunu Esat gerçekleştirdi. Esat’ın penaltı golü, skoru 4-3’e getirdi. Maçta son sözü yine Kapaklı Sitespor söyledi. 78. dakika Serkan Akyüz’ün serbest vuruşunda, ceza sahası içerisinde topla buluşan Abdülmelik maçın son golünü atarak Sitespor’un galibiyetini garantiye aldı. Maçı 5-3 üstün bitiren Kapaklı Sitespor, ligin 24. Haftasında oynanan karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı.

‘’ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ’’

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, ‘’Bugün Sağlamtaşspor ile güzel bir müsabaka yaptık. 5-3’lük bir skoru yakaladık, gençlerimizi tebrik ediyorum. Önümüzdeki hafta ligdeki son maçımıza çıkacağız. Şarköy ile oynayacağımız maç son maçımız olacak. Rakibimiz düşme kotasında fakat oradan da iyi bir skor alarak sezonu kapatmayı düşünüyoruz. Hedefimiz 36 puandı, 33’ü yakaladık son 3 puanımız kaldı bunun için de elimizden gelen her şeyi yapacağız. Arkadaşlarımızın, teknik ekibimizin ve seyircilerimizin ayağına sağlık herkese çok teşekkür ediyorum.’’ Dedi.