Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü, Tekirdağ 2. Amatör Ligi D Grubu’nun ikinci yarısında fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Tekirdağ 2. Amatör Ligi D Grubu’nun 8. Haftasında Samsunlular Yaşar Doğuspor ile karşılaşan Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü, karşılaşmayı 7-1 kazandı. 8 Nisan 2018 Pazar günü Saat 14:00’da Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksinde gerçekleştirilen maçı galip bitiren Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü, haftayı 3 puanla kapatırken namağlup liderliğini korudu.

İLKYARI DA 4 GOL

Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü sahaya Uğur, Barış, Oğuzhan, Kemalettin, Ozan, Ferhat, Berkay, Mert, Murat, Emre Karakaya, Tolga Şen ilk onbiri ile çıktı. 

Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü, 23. Dakikada Mert Torun, 32. dakikada Berkay Çabuk, 40. dakikada Emre Karakaya ve 45. dakikada Tolga Şen ile ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı.

BAŞAKŞEHİR'DEN FARKLI TARİFE

İkinci yarı oyuncu değişikliğine giden Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü’nde; Tolga yerini Özgür’e, Barış yerini Emre Yoldaş’a ve Mert ise Anıla bıraktı. İkinci yarıda da hız kesmeyen Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü,  55. Dakikada Barış’ın yerine oyuna giren Emre Yoldaş’ın penaltı golü ile 5-0 öne geçti. Farkı 5’e çıkaran Başakşehir, 62. dakikada Ozan Aşık ve 73 Emre Karakaya ile skoru 7-0 yaptı. Rakibi ile skor farkı açılan Samsunlular Yaşar Doğuspor, 82. Dakikada şeref golünü kaydetti. Maç 7-1 Başakşehir Koleji üstünlüğü ile sona erdi.